Kryddig?

Distinkt och kryddig, driver ni med mig? Jag har ätit vetemjöl med mer bett. Dock var just dessa korvars öde att bli pytt i panna där de väl funkade.
Idag gräddstuvade jag resterna och när den lena, senapsstinna såsen smekte min småbakfulla smaklökar, då var jag nästan beredd att förlåta hemköp för deras falska marknadsföring.

Tinder

Det går bra på Tinder nu

På Spåret

Kul med korvfråga i På Spåret! Kunde självklart svaret

Far & Son

 
 
Tredje gången på Günters den här veckan, denna gången med min pappa. Jag åt en chorizo som inte behövde skämmas men inte heller hade samma sting som sucuken eller mergruezen som jag ätit de senaste gångerna. Detta var inte bara min fars första besök på Günters utan även hans livs första selfie!

Korvprins

 
Min födelsedag till ära blev det en korvlunch på Günters tillsammans med mediemogulen Johan Berggren som inte bara bjöd utan även tog denna vackra bild. En dag hoppas jag att någon ramar in en bild på mig och skriver "Vår Korvkung" ovanför, men det kanske dröjer 25 år till

Pallas

Som smålänning gillar jag inte bara isterband utan även fynd. Är man sugen på det senare kan jag rekommendera Pallas i Hötorgshallen som säljer ändbitar av sina goda korva och skinkor för rånpriset 100 kr kilot. Kanske inte någon fröjd för ögat, men väl för plånbok och smaklökar.

Lunch på Günters

 
Günters behöver inte längre någon presentation. Det är en instutition här i Vasastan men då jag snart måste flytta gäller det att hinna med så många luncher som möjligt. Idag blev det en klassisk Merguez med surkål och ALLT. Det är en speciell känsla att beställa "allt", tyvärr är det sällan en bra idé men Günters ska ha en eloge för att det faktiskt fungerar. Chilisås, örtolja och senap låter kanske som en märklig kombination men går hand i hand med korvarna och komletterar surkålen perfekt