Återställare

Jag skulle inte säga att jag var svag i söndags, snarare att jag varit stark för länge. I vilket fall var jag i behov av en återställare och valde att förverkliga en idé (dröm vore ett väl starkt ord) jag haft en längre tid. 
 
Efter en hård natt är det få saker som är bättre än Bullens varmkorv (det finns i allmänhet få saker som är bättre än Bullens varmkorv). Även spadet är mycket stärkande och jag tvekar aldrig att ta några oblyga klunkar direkt ur burken. Skulle man kanske kunna kombinera denna gudarna salta och lätt metalliska nektar med något starkare vid tillfällen då man verkligen behövde komma på banan?
 
 
Det ser kanske inte så festligt ut (jag orkade inte gå och köpa en drinkpinne att sätta i korven) och tyvärr smakade det inte heller något vidare. Den ändå lätt metalliska smaken i korvspadet gifte sig inte bra med ginen och det blev en nästan bensikaktig eftersmak. Dock fick jag i mig hela och jag måste säga att effekten uppfyllde de löften som smaken inte kunde. 
 
Friskt vågat hälften vunnet!

Äran och hjältarnas land

Att Tyskland ligger långt före Sverige är ju knappast en nyhet. I vårt södra granland är inte ens polisen främmande för lite gutt krök och offentligt sex. 
 
 
Berlins klubbkommission (som alltså arbetar för klubbar och inte mot som Stockholms dito) kallar poliserna förebilder och en annan av stadens stoltheter, Curry 61, går ett steg längre och bjuder alla uniformerade poliser som säger "knulla" på en gratis pommes. Föredömligt agerande av alla inblandade med andra ord!